Отдавна маратонките не се използват само във фитнес салона или на бягащата пътека. Да си представите днес  уличната мода без маратонки е невъзможно. Не без причина те са особено популярен сред дамите през последните няколко сезона и 2017-та година не прави изключение.

Модерни дамски маратонки „унисекс“.

Унисекс моделите са са подходящи както за момичета така и за момчета. Основният критерий е подходящия размер. Да не забравяме, че този вид не признава излишните декорации. Най-модерните унисекс дамски маратонки – са строгите модели с ярки цветове, които си отиват перфектно с дънки и панталони тип бойфренд или военен стил.  Дизайнерите твърдят, че те дават възможност да се комбинират заедно различни стилове.

Дамски маратонки типСникърс“.

Модерните зимни маратонки през 2017 г. и най-провокативните дамски обувки на сезона. Но те са за тези, които създават наистина стилни образи. Малко хора ги избират, защото трябва да умееш да ги носиш. Маратонки на платформа с шоколадово название се установиха стабилно не само в пролетно-летните колекции, но се сдобиха и с зимни варианти – топли и удобни. Появи се и вида Марани особено популярен в  хип-хоп културата и при фитнес модата.

Дамски маратонки на пластична, монолитна платформа.

Тези модерни обувки през 2017 са идеални и за най-взискателната дама. Те са безопасни за почивка, пасвайки идеално с дънки и светла тениска. Те се правят предимно от велур и кожа. Тези спортни обувки се създават от екологично чисти материали, и покритиеето им позволява на краката да „дишат“. Така спокойно бихте могли да ги носите без обичайните опасения, че ще имате проблеми с чорапите.

Бели дамски маратонки на висока платформа.

Идеално допълват всеки стил. Те са подходящи не само за посещение на фитнес, но и за разходки с приятели. Висока глезена спортни обувки са много важни. Подобни обувки обикновено са декорирани с различни елементи и биха задоволили всяка дама с повече въображение.