Душ кабина по размери
Душ кабина по размери

Много български фирми вече предлагат услугата разработка на душ паравани по размери.

Тази услуга има огромни предимства пред масово предлаганите готови душ паравани, защото изработката на съответния продукт е съобразена с вашите индивидуални изисквания.

Тези изисквания може да бъдат и технически, като например определена височина, широчина, начин на отваряне, тип стъкло, цвят и така нататък.

Какво е стъклото на душ кабините и душ параваните?

Много хора си мислят, че това е просто някакво обикновено оцветено стъкло, но това далеч не е така. Тези стъкла много трудно може да се счупят, защото не само са дебели, а и закалени. Буквално трябва да удряте с огромен чук с все сила, ако поради някаква причина решите да счупите стъклото на вашия душ параван или на вашата душ кабина

Впрочем стъклото на тези изделия за баня може да бъде оцветено в синьо, зелено, сиво, кафяво или с рисунки. Най-луксознит

е модели за душ паравани или душ кабини идват със страхотен дизайн, който радва окото и при попадане на капки върху него се получават страхотни ефекти.

Коя фирма да избера за поръка на душ кабина или душ параван?

Изберете фирма, която има сериозно портфолио зад гърба си, ако желаете да получите качествен продукт. Впрочем конкуренцията в този бранш е изключително сериозна, така че не би трябвало да се затрудните в избора на фирма, която например да предлага производство на душ паравани по размери или разработка на душ кабини по индивидуална поръчка.

Също така голяма част от фирмите предлагат и безплатен монтаж на съответните душ кабини и душ паравани, ако пазарувате за определена сума, така че е добра идея да погледнете и тези предложения.

Ако две фирми ви предлагат еднаква цена за производството на даден продукт, но едната ви подарява монтирането му, аз бих се възползвал от подобно предложение. Защо да не спестя пари, когато получавам същия продукт?“