Финансиране на почивка с бърз кредит

Откога маршрутът ви не се е отклонявал повече от няколко преки встрани от пътя от вкъщи до работното място и обратно? Откога дните ви протичат в задачи, работа и всевъзможни грижи? Откога не сте обръщали истинско внимание на себе си, човекът до себе си или децата?

В напрегнатото всекидневие човек има нужда понякога да спре за малко. Да се огледа, да усети истинския мирис на въздуха, да помисли за неща, които не са свързани с непосредствени въпроси от битово естество. С други думи има нужда от поне кратка почивка.
Откъсването от въртележката на живота, дори за кратко, се изплаща многократно. Ще ви върне спокойствието, ще подобри работоспособността ви, а може и да ви хрумнат нови гледни точки, с помощта на които да промените света си.

Не е задължително да планирате големи отпуски и дълги скъпи екскурзии. И два дни сред природата, дори да е близо до там, където живеете, може да свърши чудна работа. Важното е да не е вкъщи или на място, което ви кара да мислите за проблемите си.

Но как, ако един от тези проблеми, е липсата на средства за почивка?

Той не е неразрешим. Може да финансирате отдиха си с потребителски заем. Тази практика не е екзотична и навлиза все повече у нас. Според проучванията над 40% от българите са склонни да осъществят ваканцията си на кредит, ако нямат достатъчно налични пари.

В зависимост от идеите си имате избор за по-малък или по-голям кредит, а сроковете за погасяване варират. С „Кредитуок България“ може да финансирате както по-кратка и скромна почивка, така и по-продължителна или разточителна. Размерът избирате сами – от 50 до 3500 лева, както и разплащателния срок – от 3 до 18 месеца. Имате опцията и за кредит със срок на изплащане от 15 до 45 дни, който може да е в размер от 100 до 800 лева., като може да бъде и безлихвен, ако за първи път взимате кредит от фирмата. Всичко зависи от вашите предпочитания и възможности.

Единственото, което трябва да направите, е да заявите кредита си онлайн, да изчакате минути за одобрение и да получите парите си по най-удобния за вас начин.

Но не бързайте чак толкова, първо, разбира се, имате друга задача. Трябва да набележите желаното място, да помислите за най-подходящия транспорт и да си направите бюджет. Когато потенциалните разходи са ви ясни, ще знаете много добре и от какви средства имате нужда и какви са разумните граници, които можете да си поставите, за да може и да погасявате вноските си. Остава само да стегнете багажа и да влезете в сайта или мобилното приложение на creditwok.com, за да заявите парите, за своята дълго чакана почивка.