Дошло е време да се премине от скучните тъмно сини, черни, бели и сиви облекла към малко по-интересни цветове. Според проучване, направено с около 20 000 жени, се установява, че жените намират лилавите ризи за привлекателни, когато става дума за облеклото на мъжете. Най-вероятно дамите ще приемат среща, ако мъжът носи лилава риза. Е, това трябва да е достатъчно добра причина да поддържате няколко добри ризи в лилаво в гардероба си!

Да преминем към обсъждане на възможностите как може да се съчетават различните елементи в мъжкия гардероб, а когато приключите с четенето, ще може да създавате сами стилни и безупречни комбинации.

Първо, какви цветове вървят с лилавите ризи? Пурпурен, с ярък цвят, можете да го сдвоите с черно, тъмно синьо, тъмнокафяво, сиво, бяло и бежово. Не забравяйте да запазите долната част на износеното облекло, така че виолетовата ви риза да бъде крадец на вниманието. Допълнителният цвят на лилаво върху цветното колело е жълт; но не всеки може да носи този външен вид. Така че, ако сте довереник или в особено авантюристично настроение, свържете си пурпурната риза със зашеметяващи жълти шорти или пола. Момчетата могат да изберат жълти панталони или къси панталони.

За непринуден, шик поглед може да заложите на сини джинси, каки панталони или черни панталони, които можете да съчетаете с лилава риза. По-тъмните нюанси биха изглеждали добре със светлосини дънки или панталони в цвят каки, ​​докато цветовете като лавандула изглеждат удивително в комбинация с черно или тъмно синьо. Заложете на цветове като бяло, черно или кафяво, когато избирате обувки за вашия ансамбъл.

За официални събития носете светло лилава риза с вашия черен костюм или съчетайте карирана лилава риза с бежови панталони. Тъмносивите ризи изглеждат добре с тъмно сиво или тъмнокафяво. Контрастиращата лилава вратовръзка веднага ще освежи външния ви вид. Когато става въпрос за обувки, изберете класически модел в черно или кафяво. Вашите обувки трябва да са изтънчени и стилни.

Ето и две опции за мъжки аутфит в лилаво.

Опция # 1. Една изчистена лилава риза, сини дънки и бели спортни обувки създават модерен ежедневен стайлинг. Не избирайте много ярки цветове за обувките, тъй като ще отнеме вниманието от вашата лилава риза.

Опция # 2. За формален поглед можете да сдвоите лилава риза с каре или ивичнен плат с бежови панталони и хубаво кафяво яке. И разбира се, хубави кафяви кожени обувки ще добавят официален привкус към вашия външен вид.

Опция # 3. За да изглеждате невероятно може да носите лилава риза с вратовръзка. Можете да изберете вратовръзката в тъмни цветове или такива с отпечатък. Не забравяйте да я контрастирате добре. По-тъмните нюанси на лилавите ризи ще изглеждат отлично с вратовръзки в по-леки нюанси на цветове като лилаво, сиво или сребристо. Акцентите в различни нюанси на лилаво ще изглеждат зашеметяващи върху светло лилава риза. Ако ризата ви е светла, заложете на по-тъмни цветове. Експериментирайте с контрастни текстури и отпечатъци.