През пролетта е най-удачното време да тренирате тялото си и да са радвате на природата. Добре е да се обадите на най-добрата ви приятелка и да направите джогинг. Преди да започнете вашия спорт се погрижете за подходящото облекло и необходимите аксесоари. Носете любимите си маратонки с шевове за по-голям комфорт при движение. Ако искате да изглеждате максимално добре, избягвайе ярките или светли цветове и заложете на черния цвят, който ще бъде ваш перфектен съюзник, докато изваете фигурата си. Комбинирайте маратонките със суичър с качулка, черни панталони и тениска. Не забравяйте, че натуралния сок ​​преди упражнение ще ви даде много енергия! Не забравяйте да вземете бутилка вода с вас, за да се хидратира тялото ви по време на спорта. Спортните дрехи лесно могат да бъдат комбинирани за „тих“ шик с раница и спортни лента за глава или гривни. Спортът е много важен за организма, както и настроението. Не забравяйте! Дори и да нямате приятели, може да вземете вашия Ipod и да поспортувате, докато слушате любимата си музика.

Черният суичър е удобен и хладен избор за летните вечери, особено еко е комбиниран с две материи – напримр, дантела и коприна отгоре и шорти.

Какво има в гардероба? Черна риза. Това е нещо, което се вписва за всяко време на деня и се трансформира в зависимост от аксесоарите, които ще я придружават. За една нощ на открито, отивайки на летен театър или лятно кино, може да комбинирате черната риза с ярък цвят, който ще разбие монотонността на черното и ще добавите индивидуален стил.

Ако сте привърженик на класическата комбинация от бяло и черно, то знайте, че тя винаги е елегантна и безопасна.  Може да заложите на бял ефирен топ и черни панталони. Внимание! Нека панталоните да бъдат с дължина над глезена, за да се виждат перфектните ви сандали бижу. Това облекло се съчетава впечатляващо с дълги обеци.

Изочник: Онлайн магазин за обувки  – http://mes.bg