Една от главните причини излъчваната по телевизия FOX комедия ,,Мама‘‘ да е събрала толкова популярност и да се е превърнала в един от най-хитовите сериали по FOX, се крие именно във факта, че сюжетната линия съдържа както елементи от истинския живот, така и хумористични такива. Всеки един от персонажите, които гледаме по телевизия FOX, притежава в себе си доза вълнение, припознанство и дори истинност. Именно това постави ,,Мама‘‘ в класациите за най-добри сериали по FOX. Запознайте се и с двете главни героини в него.

Главната героиня в предавания по телевизия FOX сериал ,,Мама‘‘ е русокосата Кристи Плънкет – самотна майка, която чества година от спирането си с алкохола и все още страда от пристрастяване към дрога и хазартни дейности. Тя поддържа трезвеност само за да бъде добър пример за сина си Рошко и да възвърне доверието на дъщеря си Ваялет. В допълнение, главният персонаж е един от най-забавните сериали по FOX ,,Мама‘‘ се опитва да изглади ръбовете в отношенията си със своята майка Бони, която не се е грижила добре за нея. След като издирва баща си, който я е изоставил като дете, дъщерята от сериала по телевизия FOX ,,Мама‘‘ открива, че понастоящем той е женен мъж с двама сина, който управлява магазин за поправка на автомобили.

Бони Плънкет е втората най-важна героиня в излъчвания по телевизия FOX комедиен сериал ,,Мама‘‘ и е майка на Кристи. Тя също е възстановяващ се от дрогата наркоман, който е щастлив с живота си и отчаяно се опитва да върне любовта на дъщеря си. След продължителна терапия, героинята от един от най-хумористичните сериали по FOX ,,Мама‘‘ разкрива на дъщеря си своето тъмно минало като дилър на дрога. Благодарение на вълнуващия сюжет и замисъл, телевизия FOX превръща ситкома ,,Мама‘‘ в един от най-популярните сериали по FOX.