Много компании използват за реклама различни сувенири, които се подаряват на клиенти и за дълго време им напомнят за услугата или фирмата.

Рекламна агенция  VoxDesign е директен вносител на множество рекламни сувенири от Европа, Китай, България и Турция.

След като сувенирите са вече в агенцията, може спокойно да се пристъпи към печат. Сувенирната реклама от VoxDesign се осъществява с техни собствени машини за този вид печат. Това са три вида машини:

Машината за директен пълноцветен печат  може да се използва отпечатване върху пластмаса, хартия, текстил, метал, стъкло, дърво.

Машината за едноцвете и многоцветен ситопечат може да се използва и върху метал и текстил, а тази за тампонен печат – използва еднокомпонентни и двукомпонентни мастила.

С притежаваните от агенцията машини една мостра може да се изработи в рамките на часове. Те позволяват да се прави печат на голям обем рекламни материали. С разнообразната техника може да се избере най-удачинят начин за печат в зависимост от материала на сувенира. И не на последно място. Притежаването на качесвен машинен арсенал позволява да се прави печат на конкурентни цени.

Не е маловажнен и факта, че агенцията има 25 годишен успешен опит в сувенирната реклама. Стартът е още през 1992 г., а от 2014 г. насам VoxDesign е и директен вносител на повече от 30 световни марки сувенири, което допълнително затваря цикъла и прави услугата много по-достъпна заради ниската цена.

Голям принос за качествения и евтин печат има модрената японска машина за дъректен пълноцветен печат на сувенири, с която са се сдобили миналата година.

Клиентите на VoxDesign са многобройни и небезизвестни.  ASUS, dLink, Пиринско са сред водещите мена, които се доверяват на качествените услуги и достъпни цени на агенцията.

Всяка уважаваща себе си авторитетна марка ще заложи на качеството, за да може да задържи и увеличи клиентите си с успешна рекламна кампания, а това може да се случи само с подходящите рекламни материали и сувенири.