Да се ​​научиш как да се организира стаята си, без да жертват удобство може да бъде трудна перспектива. Как се създава уютна зона, която е едновременно ефективно структурирана и неповторима? Това може да бъде трудно да се намери равновесие, но с малко мисъл и креативност, можете да създадете една стая, която е едновременно чиста, небрежна. Ето няколко лесни съвета за това как да се организира стаята си, докато добавянето на атрактивен стил.

  1. Използвайте стена. За първата стъпка в изучаването на това как да се организира една стаят, ви предлагаме да бъде закупуването на стенен плановник, за да пазите всичките си идеи и неща, които лесно забравяте на едно място.

Ако сте човек, който постоянно пише бележки и дати на безкрайни листя от хартия, това ще помогне за почистване на бюрото ви: шикозен и икономичен начин за лесно концептуализиране на предстоящи процедури в натоварения ви график.

  1. Висящо табло. Писма, разписки, списъци, снимки, билети, картички… Възможностите са безкрайни. Целият борд е отдушник за творческа изява, така че се опитайте да го разнообразите с цвят и съдържание.
  2. Стелажи. За да свържете отделните елементи за стена, направете една трета зона за стелажи. Стенните рафтове са чудесен начин да се организират по-тежки вещи и декори. Предмети за разглеждане са красиво подвързани книги, свещи, аксесоари, растения и произведения на изкуството. Дори поставянето на сгънати дрехи (като дънки с лек пуловер) може да изглежда наистина добре, като същевременно е елементарно.
  3. Тъкани кошници за дрехи. Две или три кошници, особено такива с капаци, не само ще ви дадат възможност да организирате носените дрехи, основани на правила (бели, цветни, и т.н.), но също така те имат и естетически вид. Текстурата и материалът на тези кошници със сигурност ще привлекат вниманието на вашите гости.
  4. Съдове и тави. Малко знак на оригиналност и личен чар биха могли да помогнат за премахване на елементарния, твърде битов вид. Някои добри и оригинални идеи включват боядисване на празни буркани от конфитюр с блестящи боя или закупуване на етническа керамика. Избягвайте съхранение на вещи чрез офис консумативи – вместо това търсете саксии и кутии с етнически привкус.

Източник: Онлайн магазин за спално бельо – Spalno-Belyo.com